دانشگاه صنعتي اصفهان  به استناد نامه ابلاغی شماره ۳۰۷۸۶۲/۲ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ و بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری مصوب جلسه شماره ۷۸ مورخ ۱۴۰۱/۷/۳۰ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بين دانش‌آموختگان ممتاز مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي كشور به صورت بدون آزمون برای سال تحصيلي ۱۴

1. انرژی
    • مدیریت مصرف انرژی
    • zero carbon (فرآیند تولید، مواد اولیه، بهره‌برداری و ...)
    • انرژی‌های تجدیدپذیر با محوریت استفاده در منازل
    • اصلاح فرهنگ مصرف انرژی
    • بهره‌وری انرژی و بازطراحی محصولات برای افزایش راندمان
  2. هوش مصنوعی، رباتیک و انقلاب صنعتی چهارم در صنعت لوازم خانگی (تولید/ مواد اولیه/ بهره‌برداری و ...)
  3. نوآوری
    • نوآوری باز
    •  نقشه راه نوآوری
    • استراتژی‌های نوآوری
  4. بازاریابی
    • آینده‌محوری

دانشجویان منتخب کارشناسی‌ارشد ورودی ۱۴۰۲ از پژوهانه مشترک بنیاد نخبگان و صنایع حامی بهره‌مند می‌گردند. لازمه این امر حفظ شرایط تحصیلی ممتاز و همچنین انجام پایان‌نامه در راستای اولویت‌های صنعت حامی است. در زیر لیست اولویت‌های صنایع همکار در این طرح قابل ملاحظه است.

اعطای جایزه و پژوهانه به مدت ۲۴ ماه با حمایت بنیاد ملی نخبگان و صنعت ویژه ورودی‌های برگزیده مقطع کارشناسی‌ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ (پوستر)

ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان بدون آزمون سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، به اطلاع می رساند که ثبت‌نام به صورت غیرحضوری و همزمان با پذیرفته‌شدگان با آزمون صورت می‌پذیرد. زمان‌بندی و اطلاعیه‌های ثبت‌نام را می‌توانید در سایت اداره کل آموزش دانشگاه ملاحظه نمائید. لازم به ذکر است تکمیل فرم بررسی صلاحیت عمومی كارشناسي ارشد و دکتری یکی از مراحل اصلی پذیرش نهائی بدون آزمون است و کلیه داوطلبان دانشگاه­‌های سراسری موظف به تکمیل آن هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره اساتید راهنما می‌توانید به سایت دانشکده مهندسی نساجی مراجعه نموده و از طریق ایمیل درخواست خود را به همراه رزومه برای استاد مربوطه ارسال فرمایید.

بازگشت به صفحه قبل

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره اساتید راهنما می‌توانید به سایت دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌ها مراجعه نموده و از طریق ایمیل درخواست خود را به همراه رزومه برای استاد مربوطه ارسال فرمایید.

بازگشت به صفحه قبل

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره اساتید راهنما می‌توانید به سایت دانشکده مهندسی منابع طبیعی مراجعه نموده و از طریق ایمیل درخواست خود را به همراه رزومه برای استاد مربوطه ارسال فرمایید.