اطلاعیه: طبق اعلام سازمان امور دانشجويان تا اطلاع ثانوي تمديد و دريافت كمك هزينه اضافي امكان‌پذير نمي‌باشد. در صورت ابلاغ مصوبه جدید توجه به نکات زیر ضروری است.

در صورتی که دانشجو دوره فرصت تحقیقاتی را تمدید نموده و بیش از 180 روز در خارج از کشور اقامت داشته باشد، جهت دریافت هزینه اضافی، ضروري است مدارک زیر را به سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده ارائه نماید :

• تکمیل و تایید فرم 104 در دانشکده (حتما تايپ شود)
  • رونوشت تمام صفحات مقاله
  • مدارك سند نمايه و سند IF (از بخش پژوهشي دانشكده يا كتابخانه مركزي دريافت شود)
  • کپی صفحه اول پاسپورت و صفحه دارای مهر ورود و خروج به تاریخ شمسی
  •  درخواست کتبی دانشجو
  • بارگذاري مدارك در پورتال سازمان امور دانشجويان (دانشجوياني كه قبلا در پورتال ثبت نام نكرده‌اند، مطابق اين راهنما ثبت نام نموده و سپس از منوي خدمات مراحل تسويه حساب را انجام دهند)

مدارک فوق همراه با نامه رسمی دانشکده وتایید استاد راهنمای داخل به مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال گردد.

مقاله ارائه شده باید دارای شرایط زیر باشد:

• دانشجو نویسنده اول باشد.
  • در مجله معتبر علمی پذیرش یا چاپ شده باشد.
  • نام استاد راهنمای داخل و خارج در آن قید شده باشد.
  • نام دانشگاه محل تحصیل در آن قید شده باشد.
  • تاريخ پذيرش قبل از دفاع دانشجو باشد.