رفتن به محتوای اصلی
x

توجه داشته باشید محل تحصیل برای موضوعات زیر در دانشکده فنی مهندسی گلپایگان در شهر گلپایگان است. 

 

رضا امینی
دانشکده فنی مهندسی گلپایگان
ظرفیت ارشد: 1
ظرفیت دکتری: 0
رضا امینی (r.amini@iut.ac.ir)      
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140321227 20.1001.4.BDE0000=.2024.04.15.0.4 نیاز صنعتی
بررسی خوردگی در لوله مغزی سیار پس از عملیات اسیدکاری و در مجاورت سیال نیتروژن به هنگام استفاده از دستگاه های مولد نیتروژن
مشکل اصلی استفاده از این مولدها خوردگی شدید ایجاد شده توسط آنها بر روی لوله دستگاههای لوله مغزی سیار، خصوصا در مواردی که درجه خلوص نیتروژن پایین آمده و یا تزریق نیتروژن در چاههای با درصد آب (water cut) بالا انجام پذیرد
 
سید مهدی رفیعائی
دانشکده فنی مهندسی گلپایگان
ظرفیت ارشد: 1
ظرفیت دکتری: 0
سید مهدی رفیعائی (s.rafiaei@iut.ac.ir)      
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140308184 20.1001.4.59K0000=.2024.05.14.0.0 مرجعیت علمی
سنتز سلولز و بررسی خواص ریز ساختاری و اپتیکی آن
سلولز از منابع و مواد طبیعی مختلفی تامین میشود. دو منبع شناخته شده و اصلی سلولز، چوب و پنبه هستند، ولی باید دانست که پنبه به علت اینکه دارای ناخالصی های کمترا است اصولا در سالهای اخیر از توجه بیشتری برخوردار بوده است. برای گسترش کاربردها و افزایش کارایی سلولز میتوان آن را به شیوه های مختلفی اصلاح کرد و مشتقات آنرا مورد استفاده قرار داد. کربوکسی متیل سلولز یکی از مشتقات شناخته شده اتری سلولز است که دارای کاربردهای متعددی در صنایع مختلف است. کربوکسی متیل سلولز را میتوان پس از قلیایی کردن و اتری کردن سلولز به دست آورد. ذکر این نکته ضروری است که مواد متعددی مانند خاک اره و کاغذهای باطله از سلولز تشکیل شده اند و می توان از این مواد زائد با بکارگیری یک پروسه ساده کربوکسی متیل سلولز تولید نمود.
 
سید مهدی رفیعائی (s.rafiaei@iut.ac.ir)    
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140308183 20.1001.4.5DK0000=.2024.05.14.0.5 مرجعیت علمی
سنتز ترکیبات زئولیتی و بهینه سازی فرآیندی آنها برای دستیابی به شرایط بهینه برای حذف آلاینده های زیست محیطی
در جهان فناورانه امروزی افزایش آلودگیهای محیط زیست سبب معضلاتی بسیار جدي شده است. براي کنترل این آلاینده هاا، تکنیکهاي مختلفی چون جذب، تبادل یون و رسوبدهی شیمیایی مورد نظر قرار گرفته است که طبیعتا هر کدام مزیتها و محدودیتهایی در کاربرد دارند. از این روشها، تکنیک تبادل یونی با استفاده از بخدمت گیری زئولیتها به دلیل صرفه اقتصادی و ظرفیت جذب قابل توجه آن بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. تحقیقات انجام شده نشان می­دهند که از میان زئولیتهاي استفاده شده در مقیاس صنعتی، زئولیت Yیکی از مهمترین و تاثیرگذارترین زئولیتهایی است که به طور گسترده در کاربردهاي کاتالیستی و جذب مورد استفاده قرار میگیرد. زئولیتهای نوع Yکه با سورفکتانت هایی اصلاح میگردند علاوه بر جذب کاتیونها، میتوانند طیف وسیعی از فزات و ترکیبات را از محیطهاي آبی جذب کنند. زئولیتهاي اصلاح شده با سورفکتانت یا کاتیونهاي آلی خصوصیات بهتري نسبت به زئولیتهاي دیگر در کاربردهاي جذب دارند. این مواد علاوه بر خصوصیت جذب کاتیونها، میتوانند آنیونها، ترکیبات آلی غیرقطبی و پاتوژنها را از محیطهاي مورد نظر جذب کنند.
 
سید مهدی رفیعائی (s.rafiaei@iut.ac.ir)    
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140308185 20.1001.4.5HK0000=.2024.05.14.0.0 مرجعیت علمی
تهیه و بهینه سازی جرمهای نسوز آلومینایی و بررسی خواص بلوری، ریزساختاری، و حرارتی آن
استفاده از جرمهای نسوز آلومینایی به دلیل برخورداری از قیمت قابل رقابت و خواص دیرگدازی ممتاز و بالا در اغلب صنایع مهم گسترش یافته است . از پارامترهای مطرح در سنتز و تهیه این نوع نسوز، ترکیب شیمیایی نسوز، آب (و احیانا سیمان) به کاررفته در آن می باشد. در این طرح سعی میشود که جرم حاوی آلومینا با درصد بالا از بوکسیت ایرانی و همچنین آلومینای خالص با مقادیر مختلفی تهیه شود و مقادیر بهینه پارامترهای تولید با مطالعه پارامترهایی مانند ریزساختار و خواص مکانیکی نمونه ها بدست اید. ذکر این نکته ضروریست که آلومینای سنتزی با استفاده از تکنیکهای متعددی مانند احتراقی و حالت جامد قابل تولید است که در این طرح به مقایسه این روشها و استخراج پارامترهای بهینه نیز پرداخته میشود.
 

 

 

تحت نظارت وف ایرانی