رفتن به محتوای اصلی
x
سعید آجلی
دانشکده مهندسی نساجی
ظرفیت ارشد: 1
ظرفیت دکتری: 1
سعید آجلی (sajeli@iut.ac.ir)      
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140349101 20.1001.4.T5HG000=.2024.05.11.0.9 مرجعیت علمی
ارایه مدل ریاضی رفتار مقاوم در برابر کاسه انداختن منسوج رویه مبلمان بر اثر تنوع نحوه لایه چینی و پارامتر متغیر الگوی دوخت
نحوه و ترتیب لایه چینی و الگوی دوخت در منسوج چند لایه به کار رفته در روکش مبلمان خانگی و اداری از نظر حفظ شکل اولیه و مقاومت در برابر پدیده کاسه انداختن پارچه و ایجاد تغییر فرم در آن به عنوان یک عیبی ظاهری که بر روی راحتی مصرف نیز موثر خواهد بود از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این پژوهش قرار است با تنوع بخشی بر الگوی دوخت و تنوع در نوع ساختار پارچه و نحوه لایه های قرار گرفته بر روی چرخ خیاطی تاثیر این پارامترهای متغیر دوزندگی بر طول عمر ثبات رویه مبل در برابر تغییر شکل به کمک یک مدل ریاضی مورد بررسی قرار گرفته تا امکان پیش بینی رفتار کاسه انداختن مهیا شود. همچنین در تولید نهایی رویه مبل جهت ایجاد شکل بخیه یکنواخت مطابق با الگوی پیشنهادی دوخت از دستگاه تمام اتوماتیک دوزندگی استفاده می شود.
 
سعید آجلی (sajeli@iut.ac.ir)    
مقطع دکتری   1 دانشجوی دکتری
کد یکتا: 140349104 20.1001.4.T1HG000=.2024.05.11.0.4 مرجعیت علمی
مطالعه خواص مکانیکی چند جهته با به کارگیری منسوج چند محوری الیاف با کارایی بالا در طراحی و بهینه سازی مواد مرکب سبک
امروزه نقش منسوجات فني در صنايع مختلف افزايش يافته است. اين امر به واسطه خواص برتر اين گونه منسوجات ها از قبيل سبکي وزن، انعطاف پذيري بالا، ثبات ابعادي قابل کنترل، استحکام بالا، مقاومت در مقابل خوردگي، فاسد شدن است. يکي از مهم ترين و کارآمدترين نوع منسوجات فی که در مواد مرکب به ميزان قابل توجهي نسبت به ساير پارچه ها، مورد استفاده قرار مي گيرند، پارچه هاي چند محوري حلقوي تاري هستند. 
بر طبق تعريفي که استاندارد اروپايي EN 13473 براي منسوجات چند محوري ارايه مي کند، پارچه چند محوري، سازه اي لیفی است که از يک يا چند لايه موازي الیاف تشکيل يافته و امکان تغيير در آرايش يافتگي و دانسيته خطي هريک از لايه هاي الیاف وجود دارد و مي توان از لايه بي بافت، فيلم پليمري و فوم نيز در تولید آن استفاده نمود. 
براي توليد پارچه‌هاي چند محوري حلقوي تاري بر روي ماشين نياز به لايه گذاري و سپس اتصال لايه ها به يکديگر است. بنابراين ماشين بايد دوبخش اصلي لايه گذاري و اتصال داشته باشد. 
با استفاده از این منسوج چند محوری در تقویت کامپوزیت های پلیمری می توان به مواد مرکب یکپارچه سبک که کاربردهای متنوعی به خصوص در هواو فضا دارند تولید نمود.
 
حسین فشندی
دانشکده مهندسی نساجی
ظرفیت ارشد: 1
ظرفیت دکتری: 1
حسین فشندی (h.fashandi@iut.ac.ir)      
مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد  
کد یکتا: 140374208 20.1001.4.JSM0000=.2024.05.20.0.2 نیاز صنعتی
بررسی آزمایشگاهی جداسازی گاز دی اکسید کربن و استحصال هیدروزن از گاز طبیعی و تبدیل آن به آمونیاک
ابتدا باید گاز دی اکسید کربن از گازهای همراه جداسازی شود و لازم است جهت این بخش یک پایلوت مناسب طراحی و اجرا گردد.
 
حسین فشندی (h.fashandi@iut.ac.ir)    
مقطع دکتری / مقطع ارشد 1 دانشجوی کارشناسی ارشد 1 دانشجوی دکتری
کد یکتا: 140374207 20.1001.4.1SKG000=.2024.05.15.0.2 نیاز صنعتی
بررسی و امکان سنجی فناوری نمک زدایی آب دریا با استفاده از منابع حرارتی اتلافی واحدهای پتروشیمی، نیروگاهی یا پالایشگاهی
با درنظرگرفتن منابع حرارتی اتلافی بسیار زیاد در پتروشیمی ها، نیروگاه ها و پالایشگاه ها و همچنین با توجه به بحران آب در کشور، ضرورت بهره مندی از سیستم های نمک زدایی با استفاده از انرژی های حرارتی اتلافی می تواند راهکاری بسیار کارامد برای مواجه با دو ابرچالش انرژی و آب باشد. در این راستا، توسعه سیستم های تقطیر غشایی توصیه می شود. در سیستم های مذکور می توان با استفاده از انرژی حرارتی اتلافی و با طراحی مناسب غشای پلیمری و همچنین ماژول مورد استفاده، آب های با شوری زیاد و همچنین آب های شور حاوی روغن و دیگر ناخالصی ها را با راندمان بالایی شیرین سازی نمود. از آنجایی که در ماژول های تقطیر غشایی از فشارهای بسیار کم استفاده می شود، گرفتگی غشا در این روش بسیار کم بوده و در نتیجه طول عمر غشا زیاد می باشد. این مهم، یکی دیگر از مزیت های روش پیشنهادی است. همچنین شیرین سازی بر مبنای روش تقطیر غشایی را می توان با انرژی های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی نیز انجام داد.
 

تحت نظارت وف ایرانی